24/7 BURGERHOUSE

Recentebeoordeling


2 sterren uit 846 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 24/7 BurgerHouse. Meer weten? Ontdek meer

28 sep 2022 om 10:14 Eten was echt slecht . burger was helemaal ingezakt en smerig smaak
17 sep 2022 om 4:37 Forgot half the order and then never pick up the phone
3 sep 2022 om 16:46 Had bitterballen besteld kreeg daarvoor iets anders ipv, ze namen ook geen contact met mij op. Had kipsteak burger besteld pittig kreeg iets van zoetzuur ipv
31 aug 2022 om 0:36 Geen drankje verkeerde burger en nog eens laat.
22 aug 2022 om 18:28 Dacht ik ga weer bestellen bij ze na een slechte ervaring omdat ook bijna niks open was maar je raad het al wat ik besteld had was niet compleet me drankjes niet gekregen. Geprobeerd te bellen maar telefoon stond uit
22 aug 2022 om 10:55 2 uurtjes en zelfs langer gewacht, alles was koud plus mijn ijsje vergeten. Ik dacht dat mijn bezorging nooit meer zou komen, schandalig heb alles weggegooid. Restaurant neemt ook niet op!! Ben niet snel kwaad maar wat is dit slecht zeg.
18 aug 2022 om 3:23 Ik hen de lekerste burger van amsterdam geten dankje jonges
15 aug 2022 om 3:56 Het eten was echt fucking trop het vlees was nog rood en het eten was super koud ik heb niks gegeten alles weggegooied
4 aug 2022 om 23:52 Don’t order they take your money and don’t deliver the food.
3 aug 2022 om 3:49 Aan de burger zat een raar smaakje dus niet helemaal opgegeten. De friet was wel lekker. Ik had nog een cheesecake besteld maar die zat er niet bij maar wel weer een onbestelde twister friet… geprobeerd te bellen maar ze namen niet op… a no go!
2 aug 2022 om 4:31 Nooit bezorgt, slechtste zaak in amsterdam!! Kan niet eens even afbellen naar de klant, schandalig dit. 3 UUR WACHTEN EN GEEN ETEN ??!!
27 jul 2022 om 3:17 Never delivered!!!!