24/7 BURGERHOUSE

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 865 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 24/7 BurgerHouse. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 3:57 Eten wel oke. Wachttijd niet te doen. 30 min moeten wachten voor ik eens kon bestellen…
25 nov 2022 om 22:23 The burgers arealways generous and tasty but the fries were cold and they missed some order notes today.
24 nov 2022 om 9:16 Ik miste een Fanta blikje en me kippetjes van 12 stuks waren niet compleet ik had er 9 maar het maakt niet uit.
21 nov 2022 om 20:12 Eten was prima, maar de brownie zat niet in mijn bestelling
21 nov 2022 om 1:08 Was so cold and wet because the bag filled in the rain from the hands of the dilevery guy. And the dilevery guy called the resturant and then the resturant started to say to send the food back after around 1.20 hour waiting.
14 nov 2022 om 3:23 Jullie hebben mij friet vergeten:(
9 nov 2022 om 11:42 Bezorging was snel en goed, eten was alleen echt koud. Wat zo jammer was, had beter verwacht.
8 nov 2022 om 18:09 Ik geef nog duidelijk aan, houd de koude blikjes ver van mijn warme eten. lijkt logies toch.Eten was echt niet eens meer warm na 75 min wachten en dat mocht van mij meteen weer terug. Ter plekken eten daar is wel lekker.
26 okt 2022 om 4:34 Weer heerlijk gesnackt en heel snel bezorgd door een vriendelijke, nette bezorger.
25 okt 2022 om 21:51 Was lekker en nog warm, en duurde niet lang
24 okt 2022 om 13:55 Helaas was alles koud :(
21 okt 2022 om 0:38 Bezorgtijd was goed. 2 van de 3 orders verkeerd gegeven. Op alle 3 patat extra saus betaald geen sauzen. Ik heb falavel burger gekregen ipv groenteburger. Cheesburger menu zonder kaas? Jammer . Special burger menu was goed