24/7 BURGERHOUSE

24/7 BURGERHOUSE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 808 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 24/7 BurgerHouse. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2022 om 17:37 Ik heb nooit mijn eten gekregen. Personeel neemt ook niet op. Geen aanrader
22 jun 2022 om 5:08 The bacon burger had no bacon, instead a slice of packaged grocery ham. Items were also missing from order.
20 jun 2022 om 5:25 Friet was koud en bezweet, burger was niet te eten zat geen kaas op en heel droog!!
19 jun 2022 om 20:21 Friet was echt te zout en daar daar niet eetbaar.
14 jun 2022 om 1:17 Ik bestel iets en ik krijg het gewoon nooit bezorgd bel me op ze minst af bro was netjes geweest leipe honger alles na 2 uurtjes en 3 jonkos verder maar inslaap gevallen !
12 jun 2022 om 21:48 I added a not to have cheese on the burger but it was added !!!
12 jun 2022 om 3:04 Had satesaus erbij besteld. En die heb ik niet gekregen. Een cheeseburger menu en als extra een bakje sate saus. Hoe moeilijk kan het zijn?. LEES GEWOON WAT ER OP DE BESTELLING STAAT.
11 jun 2022 om 13:57 Redelijk snel bezorgd voor snachts, eten was prima
24 mei 2022 om 16:30 Waardeloos. Eten was niet eens lekker.
18 mei 2022 om 3:43 So late and missing frites and cola
15 mei 2022 om 4:17 Ondanks de zaterdagavonddrukte in het Centrum, toch vrij snel bezorgd door een heel vriendelijke en aardige bezorger. Eten was top.
13 mei 2022 om 19:14 Snel en lekker, vriendelijke bezorger.