24/7 BURGERHOUSE

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1017 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 24/7 BurgerHouse. Meer weten? Ontdek meer

18 jul 2024 om 7:31 Lekker baba
15 jul 2024 om 15:20 Eten veelste koud en afhalen duurde 50 minuten en toen ik daar aankwam had hij de burger niet eens gemaakt verschrikkelijk
3 jun 2024 om 10:56 Ik snap niet dat zulke winkels hun gang kunnen gaan hebben burger besteld en kippenpoten smaakt naar zeep met tonijn
31 mei 2024 om 5:15 Heerlijk eten. Het wachten erop was ook niet lang. Goeie services.
22 mei 2024 om 11:01 Nach dem Essen hatte ich 1 Tag lange eine Lebensmittel vergiftung
22 mei 2024 om 3:33 Just perfect timing and services top !!!
7 mei 2024 om 11:30 Snelle bezorging, shokran habibi voor naleveren.
7 mei 2024 om 9:12 Was echt abnormale gore burger niet normaal
7 mei 2024 om 6:24 Second burger had a moldy taste to it like bluecheese. Meat patties were the most deep frozen ones I ever had.
2 mei 2024 om 22:55 Hele slechte klantenservice. Na lang wachten en veel te hebben gebeld met de eigenaar die gebrekkig Nederlands kon, werd ik via een video-call schreeuwend gebeld door een man van de zaak die mij aanviel op het feit dat hij mijn adres niet kon vinden.
2 mei 2024 om 12:56 Heerlijke burgers zeker en aanrader
22 apr 2024 om 18:48 Niet lekker